Oulun joukkoliikenne hinnasto öljy hieronta

oulun joukkoliikenne hinnasto öljy hieronta

maksutapana on vain käteinen minimilataus on 10 euroa. Waltti-kortilla voi olla arvolipun lisäksi myös voimassa oleva kausilippu, jolloin matka veloitetaan aina ensisijaisesti kausilipulta. Tiliin voi yhdistä useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Jos kortilla on aktivoimaton kausituote, se pitä ottaa käyttön ajoneuvossa ennen uuden ostamista. Kaikki kortille menevät lataukset siirtyvät rahastuslaitteelta kortille yhdellä kertaa, jos on ladannut kauden ja arvoa. Arvolipulla maksat matkan aina edullisemmin kuin käteisellä tai mobiililipulla, eikä arvolipulla peritä yölisä. Henkilökohtaista Waltti-korttia voi käyttä ainoastaan kortin omistaja, korttiin tallennetaan matkustajan henkilötiedot. Tuotteet ja palvelumaksut, korttimaksu 3 (sis. Jos matka poikkeaa oletusvyöhykkeestä, anna kortti kuljettajalle ja kerro, minne olet menossa, niin kuljettaja veloittaa kortilta oikean summan. Sen ansiosta kortilla oleva lippu voidaan siirtä uudelle kortille ja vanha kortti sulkea, mikäli kortti katoaa. Kaikilla muilla matkoilla saattaja maksaa oman matkansa vyöhykehinnan mukaisesti. Kausiliput ovat aina henkilökohtaisia, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ostohetkellä. Waltti-kauppa kaikkien muiden Waltti-kortille ladattavien lipputuotteiden lisälataukset lukuun ottamatta työsuhdematkalippuja arvoa voi ladata 0,65-500 euroa, waltti-kaupassa voit vaihtaa kausilipulle asetetun oletusvyöhykkeen tai voimassaolokauden esim. Waltti-kaupasta ostetut tuotteet voi tarvittaessa aktivoida myös Oulu10:ssä.

Videos

Failed Teacher, Successful Slut. Mitä eroa on henkilökohtaisella ja haltijakohtaisella kortilla? Jos haluat käyttä kortin arvolippuominaisuutta, pyydä kuljettajaa veloittamaan matkan hinta arvolipulta. Haltijakohtaisen Waltti-kortin voi hankkia kuka tahansa ja se sopii yhteiskäyttön esimerkiksi perheille ja yrityksille. Arvoa ei voi ladata Kelan koulumatkatukilipuille, eikä peruskoululaisten lipuille. Arvolipun voi ostaa haltijakohtaisena tai henkilökohtaisena (varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ostohetkellä). Seuraavilta R-kioskeilta kaikkien muiden Waltti-kortille ladattavien lipputuotteiden lisälataukset lukuun ottamatta työsuhdematkalippuja. Waltti-kauppa, waltti-kaupasta voit ostaa henkilökohtaisen Waltti-kortin ja lipputuotteen. Matkatavarat ja polkupyörät, matkatavarasta ei peritä maksua Oulun joukkoliikenteen linjoilla. Jos matka poikkeaa kausilipun voimassaolovyöhykkeestä, voit maksaa matkan arvolipulla pyytämällä kuljettajaa veloittamaan matkan arvolipun puolelta. Tutustu matkustusohjeisiin, kun matkustat matkatavaroiden, lastenvaunujen tai polkupyörän kanssa.

Oulun joukkoliikenne hinnasto öljy hieronta - Waltti ja vyöhykehinnasto

Ilmaismatkoihin oikeutetut, maksutta saavat matkustaa: eurooppalaisen vammaiskortin haltijan avustaja, kun kortissa on A-merkintä. Oulu10:stä voi ostaa kaikkien ikä- ja kokkola avoin yliopisto parhaat seksi asennot alennusryhmien lipputuotteet, myös työmatkasuhdelipun. Työtehtävissä liikkuvat virkapukuiset poliisit ja pysäköinnintarkastajat. Kortilla voi olla käytössä olevaa arvoa tai kausi, kun teet lisälatauksen. Lataus näkyy Waltti-kaupassa sen jälkeen, kun kortti on aktivoitu bussin lukijalaitteella. Saattaja saa matkustaa maksutta lastenvaunujen tai -rattaiden kanssa vain vyöhykkeen A sisäisillä matkoilla sekä vyöhykkeen B sisäisillä matkoilla. Kortin ikäryhmämuutos on tehtävä aina Oulu10:ssä. Waltti-kortilla voi olla kausilipun lisäksi voimassa oleva arvolippu. Esimerkiksi arvon hyvitys tai lipun siirto toiselle kortille. Ohje päiväkotiryhmille: Neljä alle 7-vuotiasta lasta matkustaa aina ilmaiseksi saattajan kanssa vyöhykerajoista riippumatta. Tilausta ja maksamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen. Waltti-kaupassa voit myös rekisteröityä ja luoda oman käyttäjätilin. oulun joukkoliikenne hinnasto öljy hieronta

0 ajatuksia “Oulun joukkoliikenne hinnasto öljy hieronta

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *